امروز در این مقاله قصد داریم، در مورد استفاده بهینه رایتینگ 9 اطلاعاتی را ارائه دهیم.
استفاده بهینه رایتینگ 9 برای کاربران میتواند نکته کلیدی در مسیر موفقیتشان باشد. برای همین مجاب شدیم، تا مقاله ای در این باب بنویسیم.
بهینه ترین حالت استفاده از خدمات رایتینگ 9
برای استفاده از سایت راتینگ 9، نظرات متفاوت است. اما من در اینجا بهینهترین راه که خودم و تعداد زیادی از داوطلبین آزمون آیلتس که از این سایت استفاده کردند و نتیجه گرفتند، را برای شما بیان میکنم.
ناگفته نماند این حرف من برای، دو سال تجربه همکاری با سایت رایتینگ 9 در ایران و ارتباط با تعداد زیادی داوطلبین آزمون آیلتس می باشد.
نکته دیگر اینکه خدایی نکرده سوءتفاهم پیش نیاید من استاد آیلتس نیستم. فقط هدفم از ارائه این مقاله بیان راه حلی است که خودم و تعداد زیادی که با من در ارتباط بودن، طی کردیم و از آن جواب عالی گرفتیم. امید به آنکه کمکی باشد در مسیر رسیدن به نمره دلخواه شما عزیزان.
مقایسه استفاده از رایتینگ 9 با تصحیح اساتید
نکته قابل تامل اینجاست،که شما نباید با چک کردن تعداد انگشتشماری رایتینگ و احیانا اختلاف در هنگام دریافت نمره، با تصحیح رایتینگ یک استاد، اینطور نتیجهگیری کنید که استفاده از این سایت برای شما مناسب نیست.
بلکه هر چه بیشتر رایتینگ تصحیح کنید و نمرات را با هم جمع و میانگین بگیرید به نمره واقعییتان نزدیکتر خواهید شد. پس هر چی رایتینگ بیشتر، نمره واقعیتر و تعداد تاپیکها و دسته بندیهای سوالات بیشتری هم مورد بررسی قرار میگیرد. این موضوع بسیار بدیهی است.
نحوه استفاده بهینه از رایتینگ 9
داوطلبین می توانند پکیج یک ماهه رو خریداری کرده و در طی 30 روز، یک روز در میان حداقل یک رایتینگ تسک 1 و یک رایتینگ تسک 2 را به وسیله سوالات رندم سایت و در زمان استاندارد آزمون بنویسید و توسط سایت تصحیح کنید. در روز بعد هر دو رایتینگ را باید به صورت کامل آنالیز کنید.
منظور از آنالیز چیست؟
آنالیز یعنی در درجه اول باید تمام کالوکیشنها، دیکته، علامتگذاری، پاسخ صحیح به سوال، گرامر، ساختار و موارد دیگر را چک کرده و بعد از خواندن جوابهای بالای 7 دقیقا از همان سوال که در بانک سوالات رایتینگ 9 قرار دارد کالوکیشنهای بهتر، لغات پیشرفتهتر، گرامرهای پیشرفتهتر، نحوه جواب دادن به سوال و ساختار نوشتاری را درآورده و سعی شود رایتینگ خود را نسبت به چیزهایی که خواندهاید ارتقا دهید و مجدد به وسیله سایت رایتینگ9 تصحیح کنید تا به نمره دلخواه خود برسید.
مهمترین بخش در تصحیح رایتینگ
هر هفته میانگین نمره رایتینگتان را بگیرید و با هفته قبل جمع کنید و مجدد میانگین بگیرید.
در طی یک ماه حداقل پانزده تا نمره ( هر دو تسک ) را با هم جمع و میانگین بگیرید. این نمره تقریبی شما برای امتحان رایتینگ آیلتستون میشود.
البته کاملا درک میکنم که این کار واقعا زمان بر میباشد چون لازم است چهار تا مهارت را با هم جلو ببرید.
ولی با انجام دادن پانزده تا رایتینگ تسک یک و همچنین پانزده تا تسک دو ، در کمترین زمان ممکن میتوانید نمره خودتان را ارتقا دهید.
باز هم تاکید میکنم این پلن برای کسانی است که فقط یک ماه به امتحانشان زمان باقی است.
اگر زمان بیشتری دارید میتوانید با همین شیوه روزهای بیشتری رایتینگ بنویسید که این راه خیلی ایمنتر و کم استرستر خواهد بود. همچنین میتوانید پکیج 3 ماهه را تهیه کرده که از نظر مالی به نفع شما خواهد بود.
نکات آخر
دوستانی که به هر دلیلی نتوانستند رایتینگ خودشان را در زمان استاندارد آزمون تمام کنند. اصلا نگران نباشند در مرحله آنالیز باید ضعفهای خودشان را بررسی کرده و علت را جویا شوند و روی آن کار کنند. این مهمترین بخش است که باید بیشترین زمان را بگذارند.
رایتینگ خودشان را با خواندن رایتینگهای نمره بالا از همان تاپیک ارتقا دهند.
تا زمانی که نتوانستید تعداد زیادی رایتینگ را در بازه زمانی مشخص تکمیل کنید به سمت آزمون آیلتس نروید. روی نقاط ضعف خودتان بیشتر کار کنید و نقاط قوت خود را افزایش دهید.
میتوانید کالوکیشنها در موضوعات رایج آزمون آیلتس را جمعآوری کرده و از آنها در رایتینگهای خود استفاده کنید. نمونههای کالوکیشن در اینستاگرام ما وجود دارد میتوانید نگاه کنید.